itulau_fanua

tala fou

Fashion Brand MLB Amata Fa'atau Atu Mea Teuga?

I totonu o le fanua o oloa faʻatau faʻatauvaʻa, o le lalelei e le masalomia o se "keke tele" e maualalo le lamatiaga, maualuga.O le MLB faʻailoga laʻei masani, lea e leʻi faia ni suiga fou mo se taimi umi, ua tatalaina se faʻamatalaga "MLB Beauty" i luga o faʻasalalauga faʻasalalau faʻasalalau e pei o Saina, ma ua resitalaina foi lana lava faleoloa i luga o le e-commerce platform.

 MLB matagofie

I le taimi nei, o le faleoloa e 562 tagata fiafia.Mai le vaʻaiga o le tau ma le mamanu, o le faʻatulagaina o le matagofie o le MLB o loʻo faʻaauau pea le tulaga o lavalava.O le fa'asologa o oloa muamua e aofia ai manogi e tolu ma le luafaavae aluga ea.O manogi taitasi e maua i voluma e lua o le 10ml ma le 50ml, tau i le 220 yuan ma le 580 yuan.O foliga vaaia o le faʻavae vai vai e lua lanu: "High Street Black" ma le "Wildberry Barbie".O le atigi ma le mea e sui ai e faʻatau eseese.O le tau o le muamua o le 160 yuan, ma le tau o le mulimuli e 200 yuan.

I aso e tolu o le tatalaina o le faleoloa fou, e 87 tagata na totogiina le faavae o le ea, ma o nisi o tagata faʻatau i lalo o le soʻotaga o oloa, “Na ou faʻatauina mo le faʻaalia o le oloa, ma o le teuteuga ma le tumau o loʻo i luga ole initaneti. ”

 

Mo se taimi umi, o le crossover of fashion brands o se nofoaga vevela i le alamanuia.O le tele o fa'ailoga ua fa'alauiloa oloa fa'atasi, suti, ma atigipusa meaalofa, ma fa'ailogaina i fa'ailoga “fa'atapula'a”, fa'aosofia ai pea le mana'o fou o tagata fa'atau e fa'atau.I aso nei, i lalo o le faatosinaga a le tele o mea i fafo, o le taʻutaʻua o le faʻailoga faʻatasi o tuaoi ua mou atu.Nai lo lena, o ituaiga faʻailoga eseese ua faʻatuina a latou lava faitotoʻa e auai i "pisinisi itu" i le tulaga o teuga.

 02

I le masina o Me o lenei tausaga, na tu'ua ai e le fa'ailoga tuai o Virgil Abloh le fa'asologa o le lalelei o le PAPERWORK mo lana lava la'ei auala Off-White i luga o le fa'atauga tau pisinisi fa'atau oloa Farfetch.Ua fa’ailoa mai o le ulua’i fa’ato’aga lea a Off-White i le tulaga o le lalelei.O le vaega muamua o oloa na faʻalauiloaina o se faʻasologa o manogi e taʻua o le "SOLUTION".Talu mai lena taimi, ua faʻalauiloaina foʻi foliga faʻalelei, tausiga o le tino, fao fao ma isi oloa taʻitasi, faʻateleina faʻalauteleina le matagofie fanua..Ia Mati o lenei tausaga, Dries Van Noten, o se faʻailoga faʻailoga i lalo o le Spanish PUIG Group, na faʻalauiloaina foi le manogi ma le lipstick mo le taimi muamua, ulufale aloaia i le fanua o le matagofie.

 

I le faʻaopoopoga i faʻataʻitaʻiga masani, faʻailoga taugata e pei o Valentino, Hermes, ma Prada ua faʻaauauina foi taumafaiga i le tulaga o le matagofie i le lua tausaga talu ai, ina ia mafai ai ona faʻavae poutu tuputupu aʻe fou.I le kuata muamua a Hermès 2022 lipoti tau tupe, o tupe maua a le vaega manogi ma le matagofie na siitia i le 20% i lea tausaga ma lea tausaga.I le tausaga ua tuanaʻi, ua faʻalauteleina e Hermès le vaega teuteu mailipstickma le mea manogi i le lima ma le fa'atagata.

 03

E le faigata ona vaʻai pe a muamua ulu atu faʻataʻitaʻiga i le fanua o le matagofie, e masani ona latou filifilia ni vaega se lua: lipstick ma le manogi.Na faailoa mai e nisi o tagata fai pisinisi e faapea, pe a faatusatusa i vaega e pei o teuteuga faavae ma mea e tausia ai le paʻu, e manaʻomia ai le malosi o le paʻu, lipsticks ma mea manogi e maualalo le tapulaa mo le taliaina o tagata faatau, ma e mafai ona vave faʻaalia se poto faʻatusa.

 

So'o se fa'ailoga o lo'o su'e se ala fou i fafo.O oloa matagofie e taugofie ae mafai ona maua ni tupe maua maualuga ua na ona maua le "tiga" o le tele o ituaiga o loʻo sailia le tuputupu aʻe fou.

 

O lea la, e mafai ea e le MLB, lea na amata i oloa faʻataʻamilo i le Major League Baseball, ona avea ma "fili" o faʻailoga taugata i le tulaga o le matagofie?

O faʻamatalaga lautele o loʻo faʻaalia ai o le igoa atoa o le MLB o le Major League Baseball (Major League Baseball, o loʻo taʻua mulimuli ane o le "Major League"), ae o lavalava e iai le faʻailoga MLB e le faʻatau saʻo e le liki tele, ae faʻatagaina i le lona tolu. -kamupani pati e faagaioia, South Korean kamupani lisiina F&F Group o se tasi o kamupani faatagaina.

 

O faʻamatalaga autu a le MLB Beauty WeChat faʻamatalaga aloaʻia o loʻo faʻaalia ai o lana kamupani faʻatautaia o Shanghai Fankou Cosmetics Trading Co., Ltd. (lea e taʻua mulimuli ane o le "Fankou Cosmetics").O le Fanko Cosmetics o se lala o le F&F Group i Saina, lea e nafa ma le fa'atauina ma le fa'agaioiga o le fa'ailoga lalelei a le vaega BANILA CO ma le fa'ailoga o le tausiga o pa'u KU:S.

 

O faʻamaumauga o loʻo faʻaalia i le 2005, na faʻavaeina ai e le F&F Group le BANILA CO, lea na faʻafeiloaʻi i le maketi a Saina i le 2009. I le avea ai ma ana oloa fetu, Zero Cleansing Cream sa lauiloa muamua i Saina.Ae ui i lea, faatasi ai ma le faʻasolosolo faʻasolosolo o mea teuteu Korea, BANILA CO e leai ni oloa fou fetu.E tusa ai ma le 'upega tafaʻilagi aloaia a le BANILA CO, o ana faʻailoga tuʻufaʻatasiga faʻailoga ua faʻaititia i le 25, aemaise lava i totonu o taulaga lona tolu ma le fa.I le taimi lava e tasi, KU:S o loʻo faʻatau atu pea i le atunuʻu tele o Saina e ala i fefaʻatauaiga i luga ole tuaoi, ma e leʻi tatalaina le maketi tuusao.

 

I le maketi lalelei fa'atauva o lo'o iai nei, e mafai ea e le au fa'atau ona talia le tulaga o lo'o mana'o e fai e le MLB Beauty?I lenei tulaga, na taʻua ai e Wu Daiqi, Pule Sili o Shenzhen Siqisheng Co., Ltd., o se mea masani mo ituaiga faʻailoga e atiaʻe laina matagofie."E masani lava o faʻailoga e iai o latou uiga faʻaleaganuʻu ma liʻo o tagata, ma o le a aofia ai le tele o vaega, e pei o lavalava, manogi, ma le matagofie., mea teuteu, ma isi. A maeʻa ona fausia e le faʻailoga se taua faʻale-aganuʻu i totonu o se liʻo patino, o le a faʻamalosia lenei vaega faʻatau ma fausia ai ona lava lelei, o lea o le a faia ai nisi taumafaiga.

 

E tusa ai pe mafai e tagata faʻatau ona totogi, i le vaaiga a Wu Daiqi, e faʻalagolago tele i luga o le faʻailoga o loʻo i ai se tulaga manino ma pe faʻafefea ona faʻaogaina."E tusa ai ma le MLB, o le ulufale atu i le aufaipisinisi lalelei e i ai ona tulaga lelei, o lona uiga, o le aganuu faʻamautu ma vaega faʻamaoni;o le itu le lelei o le aganuu peisipolo a Amerika atonu e 'le talafeagai' i Saina, pe o se aganuu faʻapitoa, ma o lona faʻailoga e faigata ona avea ma faʻailoga lauiloa."


Taimi meli: Sep-20-2022