itulau_fanua

tala fou

AmorePacific sui fa'atauga fa'atauga fa'atatau ile US ma Iapani

faleoloa teuteu

O le AmorePacific, o le kamupani mata'itusi ta'uta'ua a Korea i Saute, o lo'o fa'atelevave lana taumafaiga i totonu o le US ma Iapani e fa'amalie ai fa'atauga fa'aletonu i Saina, ona o fa'ama'i loka ua fa'alavelaveina pisinisi ma kamupani i totonu o le atunu'u o lo'o fa'atosina atu i tagata fa'atau fa'atunuu.

 

O le suiga o le taulaiga mai le pule o brand Innisfree ma Sulwhasoo e sau ina ua gau le kamupani i le kuata lona lua ona o le pa'u o tupe maua mai fafo, faatasi ai ma le pa'u lua-numera i Saina i le ono masina muamua o le 2022.

 

O popolega o le aufaipisinisi i lana pisinisi Saina, lea e tusa ma le afa o le $4bn o le kamupani faatau atu i fafo, ua avea ai le AmorePacific ma se tasi o oloa sili ona pupuu i Korea i Saute, ma o lona tau o oloa na paʻu i le 40 pasene i le tausaga nei.

 

“O Saina ose maketi taua mo i tatou ae o loʻo faʻateleina le tauvaga iina, ona o loʻo faʻatupulaʻia ituaiga faʻalotoifale ma oloa taugofie e faʻatatau mo tofo i le lotoifale," o le tala lea a Lee Jin-pyo, le ofisa sili o fuafuaga a le kamupani i se faatalanoaga.

toe faalelei

 

"O lea ua faʻateleina le taulai atu i Amerika ma Iapani i nei aso, faʻatatau i le faʻatupulaia o maketi tau paʻu iina ma a tatou lava mea faʻapitoa ma fua faʻatatau," o lana faʻaopoopo mai lea.

 

O le faʻalauteleina o lona auai i Amerika e taua tele mo AmorePacific, lea e faʻamoemoe e avea ma "kamupani matagofie i le lalolagi atoa i tua atu o Asia," o le tala lea a Lee."Matou te faʻamoemoe e avea ma faʻailoga a le atunuʻu i le US, ae le o se tagata taʻalo faʻapitoa."

 

O faʻatauga a le kamupani i Amerika na siitia i le 65 pasene i le ono masina muamua o le 2022 e faʻatatau mo le 4 pasene o ana tupe maua, faʻamalosia e mea sili ona faʻatau atu e pei o le activating serum o le premium Sulwhasoo brand ma le kulimi susu ma laugutu moe ufimata faʻatau atu. e ala i lana fa'ailoga tau Laneige.

 

O Korea i Saute ua avea nei ma lona tolu sili ona faʻatau atu oloa teuteu i le US, pe a maeʻa Farani ma Kanata, e tusa ai ma le US Department of Commerce, ona o kamupani teuteu e faʻaaogaina le faʻatupulaia o le lauiloa o aganuu pop Korea e faʻatau ai faʻatau, e faʻaaoga ai tupua pop e pei o BTS. ma Blackpink mo la latou maketi maketi.

 

"E i ai a matou faʻamoemoe maualuga mo le maketi a Amerika," o le tala lea a Lee."O loʻo matou vaʻavaʻai i nisi o faʻamoemoega e mafai ona maua aua o se auala sili atu lea e malamalama ai i le maketi vave."

 

O loʻo faʻatau e le kamupani le pisinisi a Ausetalia Natural Alchemy, lea o loʻo faʻaaogaina le igoa matagofie o Tata Harper, mo le faʻatusatusaina o le Won168bn ($116.4mn) aʻo faʻatupulaʻia le manaʻoga mo mea faʻanatura, faʻalelei faʻalelei - o se vaega e vaʻaia e le kamupani e faʻaitiitia le aʻafia i le faʻatupuina o le lalolagi. pa'u o le tamaoaiga.

 

E ui o le faʻaitiitia o le manaʻoga a Saina o loʻo afaina ai le kamupani, ae vaʻaia e le AmorePacific le tulaga o le "le tumau" ma faʻamoemoe e toe suia i le tausaga a sau pe a uma ona tapunia le faitau selau o ana faleoloa i totonu o le maketi i Saina.I le avea ai o se vaega o le toe faʻatulagaina o Saina, o loʻo taumafai le kamupani e faʻalauteleina lona i ai i Hainan, le faʻatauga e leai se tiute, ma faʻamalosia le maketiina e ala i auala numera Saina.

 

"O a matou tupe maua i Saina o le a amata faʻaleleia i le tausaga a sau pe a maeʻa a matou toe faʻatulagaina iina," o le tala lea a Lee, ma faʻaopoopo mai o AmorePacific o loʻo fuafua e taulaʻi i le maketi tau tupe.

 lipstick

O loʻo faʻamoemoeina foi e le kamupani le faʻateleina o le faʻatauga a Iapani i le tausaga a sau, ona o ana ituaiga ogatotonu e pei o le Innisfree ma le Etude e maua ai le lauiloa i tagata Iapani talavou.O Korea i Saute na avea ma Iapani sili ona tele mea teuteu faʻaulufale mai i le kuata muamua o le 2022, faʻatoʻilaloina Farani mo le taimi muamua.

 

“O talavou Iapani e sili atu i oloa vaeluagalemu e ofoina atu le tau ae o le tele o kamupani Iapani e taulaʻi i luga o maketi tau maketi,” o le tala lea a Lee."O loʻo matou faia se taumafaiga sili atu e manumalo ai o latou loto".

 

Ae o loʻo fesiligia e le au suʻesuʻe pe o le a le tele e mafai e AmorePacific ona faoa le maketi o Amerika ma pe a manuia le toe faʻatulagaina o Saina.

 

"E manaʻomia e le kamupani le toe faʻaleleia o faʻatauga a Asia mo se suiga o tupe maua, ona o le laʻititi laʻititi o ana tupe maua a Amerika," o le tala lea a Park Hyun-jin, o se tagata suʻesuʻe i le Shinhan Investment.

 

"O Saina ua atili faigata mo kamupani Korea ona taʻe, ona o le televave o le siʻitia o tagata taaalo i le lotoifale," o lana tala lea."E le tele se avanoa mo lo latou tuputupu aʻe ona o loʻo faʻatupulaʻia faʻailoga a Korea i le va o kamupani Europa faʻapitoa ma tagata taʻalo tau maualalo."

 


Taimi meli: Oke-27-2022