itulau_fanua

tala fou

Maybelline: O faleoloa tuusao uma i Saina o le a tapunia!

I le aso 26 o Iulai, na lipotia mai ai o Maybelline, o se lalelei lalelei ma se talafaasolopito o le sili atu i le 100 tausaga, o le a tapunia uma faleoloa tuusao i Saina tasi ma le isi.

maybelline

Mo tagata Saina, e sili atu le taugofie o Maybelline nai lo ituaiga tetele, ae o le lelei e le maualalo i ituaiga tetele.O fa'asalalauga fa'atusa na pu'eina e Maybelline i aso ua tuana'i e masani ona fa'aalia e le au fa'asalalau e fa'anoanoa.

maybelline01

E tusa ai ma faʻamatalaga, o Maybelline o se lalelei lauiloa Amerika tuai ma se talaʻaga o le sili atu i le 100 tausaga.Ina ua fa'atūina le fa'ailoga i le 1917, na fa'atūina ai le fa'ailoga mata fa'aonapo nei muamua - Maybelline New York Block Mascara;na maua e le L'Oreal Group i le 1996 ma avea aloaia ma se ituaiga o L'Oreal;i le 2004 na toe faaigoa aloaia "Maybelline Niu Ioka" , na siitia le laumua mai Memphis i Niu Ioka.

O le fa'atulagaina e Maybelline o mea teuteu tetele o le fa'amalamalamaga lea o le anoanoa'i o tagata fa'atau Saina e fai teuga.E iloa e tagata uma le fa'aupuga "Beauty comes from the heart, beauty comes from Maybelline New York".

E le gata i lea, o lenei ituaiga lalelei, lea sa i ai i Saina mo le silia ma le 20 tausaga, o le a naʻo Watsons faʻatau e tuʻuina atu i luga ole laiga, ae o isi vaega o faʻatauga o le a faʻafeiloaʻi i luga ole laiga.Na taʻua e lana auʻaunaga faʻapitoa faʻatau e tusa ai ma le faʻatinoina o maketi tuusao ma fuainumera faʻatau, o le initaneti atonu e sili atu ona talafeagai mo faʻatauga o le Maybelline.

Ua lipotia mai o le fuafuaga a Maybelline e tapunia uma faleoloa tuusao i Saina e le o se fuafuaga le tumau.I le 2018, na amata ai ona faʻaitiitia ma tapunia e Maybelline le supamaketi, lea ua uma ona tuʻuina atu le faʻailoga o le solomuli tuusao.I lena taimi, i lalo o le talaaga o le siʻitia o auala e-pisinisi i totonu o le atunuʻu ma le faʻateleina o tauvaga i le maketi matagofie,Na alu Maybelline e suʻe se faʻalavelave.O lenei fetuutuunaiga fa'ata'ita'i e fa'aleleia atili ai le fa'atauga o oloa.

maybelline02

O le atina'eina o le Maybelline ma le fa'ata'ita'iina o agava'a e fa'atau atu ai oloa e aoga uma lava ona a'oa'oina mai le fale gaosi mea a Saina.


Taimi meli: Iul-29-2022