itulau_fanua

tala fou

Lancome, Armani, ma SK-II ua siitia a latou tau mai ia Setema!

Talu ai nei, o le tele o faʻailoga, e pei o LANCOME, Armani, SK-II, ma isi, o le a faʻateleina le tau fetuutuunaiga tusi ia Setema.O loʻo faʻaalia e le pepa o oloa e fesoʻotaʻi ma Lancome ma Armani ma le faʻailoga o le a faʻaaogaina tau fou mai ia Setema 1, ma o nisi SK-II oloa o le a tulaʻi mai ia Setema 13.

20220830134520

01: averesi 5%, maualuga e oo i le 16.95% 

E tusa ai ma le "Lancome tau fetuunaiga faʻaaliga ia Setema" na tuʻuina atu e le alamanuia i le alamanuia, mai ia Setema 1, 2022, Lancome o le a fetuunai le tau faʻatauga fautuaina o oloa e tele. 

E tusa ai ma le faʻamatalaga faʻamatalaga, o le tau fetuutuunai oloa e aofia ai le tausiga o le paʻu, teuteu, manogi ma isi vaega, faʻatasi ai ma le aofaʻi o 209 SKUs, e aofia ai fetu faʻasologa oloa e pei o Black Jin Zhen Chong ma Jingchun Series. 

Ua fa’ailoa mai, o le lona lua ai lea o si’itaga o le tau o Lancome i lenei tausaga.O le faʻailoga foi na siitia lona tau ia Aperila o le tausaga nei, e aofia ai le essence, kulimi mata, mask, faʻamamaina, susu vai ma isi oloa.A fa'atusatusa i le tau fa'atau oloa a Lancome ia Aperila, o le tau o lenei mea teuteu na si'itia i le 10-30 yuan, ma le tau o le tausiga o le pa'u na si'itia i le 30-150 yuan.

O le a siitia foi e Armani Beauty le tau o nisi o oloa i le aso 1 o Setema, aemaise lava e aofia ai oloa eseese e pei o laugutu laugutu, manogi, faavae, ata o mata, mumu, sunscreen, ma nisi pusa meaalofa manogi.I totonu ole 7%.

 I se isi faʻailoga faavaomalo, o le SK-II o Procter & Gamble na faʻateleina foi lona tau.E tusa ai ma le tusi aloaia o le fetuunaiga o tau, o le a fetuunai le tau faʻatau atu o nisi o oloa mai ia Setema 13th, e aofia ai le tele o fetu oloa ma nisi pusa meaalofa e pei o le faʻamamaina, essence, kulimi mata, ma isi. , lea na siitia ai le SK- II Men's Live Skin Care Essence Relica 75ml i le 16.95%.

02: Lalelei maualuga ma vaila'au i aso uma ua fa'alauiloa fa'atele i lenei tausaga

 

Ua fa'ailoa mai o le lalelei maualuga ua faia le tele o suiga o tau i lenei tausaga.Estee Lauder na muamua tu'uina atu tusi e tolu o le fetuunaiga o tau, ma o le taimi amata o le siitaga o le tau o Ianuari 28, Aperila 1, ma Iulai 1, i le faasologa.Faatasi ai ma le siitaga o tau e amata ia Iulai, o le oloa maualuga o le tausiga o le paʻu Hailan Mystery tau siitaga o oloa masani e pei o kulimi, kulimi mata, ma susu susu.Estee Lauder ituaiga pa'u tausiga ua toe fetuunai, o se siitaga o le 50-100 yuan. 

E le gata i lea, o le ituaiga o le L'Oreal brand Hina ma le LVMH brand Guerlan na faʻatautaia foi tau ia Iulai, ma o le faʻatupulaia o mea tau paʻu e tusa ma le 5%. 

E le gata o le tau o le lalelei maualuga, ae o le vailaʻau o aso taʻitasi ua faʻataunuʻuina foi tau i lenei tausaga. 

O lo'o ta'ua fa'atele e le au fa'apitoa tausiga fa'apitoa e pei ole Procter & Gamble ma Unilever fuafuaga fa'atupu fa'atuputeleina o tau i lenei tausaga, ma fa'amatu'u mai ai fa'ailoga o le si'itia o tau.I le kuata lona lua o lenei tausaga, o le tau atoa o le Unilever Group na siitia i le 11.2%, o se siitaga e 290 faavae mai le kuata muamua. 

I le taimi muamua, na lipotia mai ai e nisi o faleoloa i le nusipepa cosmetics le tau o le faatauina mai o le Unilever's Lux shower gel ua siitia i le tusa ma le 10%, ma ua matua leai lava se oloa. 

O Yang Jianguo, o le pule sili o Chongqing Huaqing Shenghong Co., Ltd., na ia taʻu atu i le au tusitala e faapea, o le tau aupito lata mai o le P&G i aso taitasi o vailaau na amata ia Iuni, e aofia ai le fasimoli, taele gel, fasimoli, fufulu paʻu ma isi oloa, ma le siitaga o tau. e mai le 10% i le 15%., o le fasimoli e tusa ma le 30%.Fai mai a ia, o le mafuaaga autu o le siitaga o le tau o le siitaga o le tau o mea mata.

Jia Rui, pule sili o Henan Yueyan Trading Co., Ltd., na fai mai foi o Huirun, Shuizhiyu, Sibeiqi, Fenong, Sanke, Keyouran ma isi ituaiga fufulu ma tausiga ua siitia uma a latou tau ia Iulai.E le gata i lea, o le tausiga o le pa'u, tausiga o tane, kulimi lima, ma le sunscreen brands e aofia ai maso vai, Wunuo, Runkelin, ma Mentholatum ua siitia a latou tau.

03: E fa'amalosi pe fa'agaoioia?

20220830134012

“E masani lava i ituaiga e fetuutuunai a latou tau, aemaise o ituaiga tetele faavaomalo e na o le alu i luga ae le o lalo, ae o le suiga o tau o le taamilosaga e le tele naua,” o le tala lea a le faioloa i luga.Na ia fa’ailoa i le au tusitala e fa’apea, o lenei fetuunaiga o tau e feso’ota’i ma le si’itia o tau o oloa ma le aofa’i o tau o galuega. 

O le fetuunaiga o tau o faʻailoga e tasi ma le isi e leai se fesoʻotaʻiga ma le siʻitia o le tau o mea mataʻutia i luga.I le taimi muamua, o kamupani vailaʻau e pei o le BASF, DuPont, ma Dow na faʻasolosolo ona lafo tusi e faʻasalalau ai fetuunaiga o tau, ma o Suiselani le manogi ma le manogi manogi Givaudan na faʻasalalau faʻatolu le tau i lenei tausaga. 

Ae mo mafua'aga o le si'itia o tau, o lo'o ta'ua e L'Oreal, Estee Lauder, Procter & Gamble ma isi vaega le si'itia o tau e fa'atatau i le si'itia o tau ma le tau o le tau.Nicolas Hieronimus, Pule Sili o le L'Oreal Group, na ta'ua muamua e mafai e L'Oreal ona fa'aauau pea le si'itia o tau i le afa lona lua o le tausaga e fa'afetaui ai le si'itia o tau o le gaosiga, ae o le a toe fetu'una'i tau i se auala sa'o. 

Na taʻua muamua e Tracey Travis, le ofisa sili o tupe a le Estee Lauder Group, talu ai ona o le aafiaga o pisinisi a Saina, o le a faʻaititia le faʻatupulaia o faʻatauga faaletausaga a le vaega i le 7% i le 9%, e maualalo ifo nai lo le tala muamua o le 13% i le 16% tuputupu aʻe. .O Iulai ma Aukuso o le tausaga nei o le a toe sii ai tau o oloa e feagai ai ma le tau o le tau o oloa. 

I le amataga o lenei tausaga, na faalauiloa ai e le Procter & Gamble brand ona o le siʻitia o felauaiga, meafaitino, tagata faigaluega ma isi tau i le taimi o le faʻamaʻi, faʻapea foi ma le siʻitia o tau o mea mataʻutia ona o le tamaoaiga o le lalolagi, o ana vaega tetele e sefulu oloa ua siitia tau. 

Ae ui i lea, e tusa ai ma se tagata e pulea se kamupani fefaʻatauaʻiga e leʻi manaʻo e faʻailoa lona igoa, o le siʻitia o tau o faʻailoga tetele e sili atu i se fuafuaga."O le tau o mea mataʻutia o loʻo faʻamatalaina mo se vaega maualalo o oloa tetele, ma o le siʻitia o tau o meamata e itiiti se aafiaga i le tau."E talitonu o ia o le pisinisi o loʻo i ai nei o loʻo matuaʻi aʻafia ai, "Etee Lauder's anti-blue eye creams ua lafo i le 40% discount."Ina ia faʻatumauina faʻatau, e tatau ona e teu faʻafaigaluega atili i luga ole laiga ma luga ole maketi maketi.A maeʻa le faʻatupulaia o le tau, e le gata ina mafai ona maua le tele o avanoa tau faʻatauga, ae faʻapea foʻi le tele o avanoa faʻaitiitiga e mafai ona maua i gaioiga faʻalauiloa mulimuli ane, o le mafuaʻaga autu lea mo le siʻitia o tau o ituaiga tetele.


Taimi meli: Aukuso-30-2022