itulau_fanua

tala fou

O loʻo i ai se auala umi e alu ai mo le atinaʻe gafataulimaina o pisinisi lalelei

I le avea ai o se oloa matagofie e faʻaaogaina mea faʻapipiʻi palasitika ma mea faʻapipiʻi lautele, o le filogia ma otaota e le masani ai.E tusa ai ma faʻamaumauga a Euromonitor, o le aofaʻi o otaota faʻapipiʻi i totonu o le aulelei matagofie i le 2020 atonu e 15 piliona fasi, o se faʻaopoopoga o le lata i le 100 miliona fasipepa faʻatusatusa i le 2018. E le gata i lea, o Julia Wills, o le faʻavae o le Herbivore Botanicals (herbivore) faʻalapotopotoga. , i se tasi taimi na taʻua faalauaitele i le aufaasālalau e faapea o le pisinisi teuteu e gaosia ai le 2.7 piliona otaota palasitika fagu gaogao i tausaga taʻitasi, o lona uiga foi e manaʻomia e le lalolagi le tele o taimi e faʻaleagaina ai, ma o faʻafitauli tau le siosiomaga o le a feagai ma luitau sili atu ona ogaoga.

I lalo o ia tulaga, o vaega lalelei mai fafo o loʻo suʻesuʻeina ma le malosi auala e ausia ai le gaosiga gafatia e ala i le "faʻaititia ma le toe faʻaaogaina" o mea faʻapipiʻi, ma ua latou faʻatinoina lelei i tulaga o le "atinaʻe gafataulimaina".

O Brice André, o le faatonu o le afifiina o le lalolagi i L'Oreal, na fai mai i se faatalanoaga ma The Independent e faapea o le lumanaʻi o le matagofie ma le afifiina o mea teuteu o le a taulaʻi i le tumau, ma o loʻo naunau le faʻailoga e atiaʻe atili faʻapipiʻi gafataulimaina i totonu o ana oloa faʻatau, e pei o. e pei o le taimi nei.Fa'ailoaina Valentino Rosso Lipstick Collection: A mae'a le aoina, e mafai ona fa'atumu mea fa'atumu i totonu o le afifi mo le fa'aoga faifaipea.

信图片_20220614104619

E le gata i lea, o loʻo faia foi e Unilever se gaioiga i le "faʻaauau".O nei mea e aofia ai le faʻamautinoaina o se filifili sapalai "e leai ni vaomatua" i le 2023, faʻaafaina le faʻaaogaina o palasitika taupou i le 2025, ma faʻaogaina uma oloa afifiina e mafai ona faʻaleagaina i le 2030. Na taʻua e Richard Slater, o lana ofisa suʻesuʻe ma atinaʻe sili: "O loʻo matou fatuina se fou fou. fa'atupuina o tekonolosi ma mea e fa'aogaina mo lo tatou matagofie ma le tausiga o le tagata lava ia afifiina oloa e le gata ina lelei, ae mafai fo'i ona toe fa'aaogaina ma gafatia."

E taua le taʻua i totonu o maketi a Europa ma Amerika, o le faʻaaogaina o toe faʻatumu i luga o faʻataʻitaʻiga matagofie e masani foi.Mo se fa'ata'ita'iga, o fa'ailoga e pei o LANCOME (Lancome) ma Nanfa Manor o lo'o i ai uma oloa fa'atatau o toe fa'atumu.

Wang Liang, sui pule sili o le Bawang International Group, na faʻafeiloaʻi i le "Cosmetics News" e faʻapea o le faʻatumuina o mea faʻapitoa e mafai ona faia pe a maeʻa togafitiga faʻamaʻi ma i totonu o se siosiomaga mama atoatoa.Masalo o atunuu i fafo e iai a latou lava metotia, ae i le taimi nei, mo laina i totonu o le atunuʻu Mo le isi CS channel, o le toe faʻatumu o oloa i totonu o le faleoloa ma se auaunaga "refillable" e pei o lenei o le a avea ai faʻafitauli e pei o microorganisms ma siama siama o se lamatiaga tele natia, o lea o le a le faʻamaonia le saogalemu o oloa.

I lenei laʻasaga, pe o le pisinisi teuteu poʻo le itu faʻatau, o le manatu lanu meamata o le atinaʻe gafataulimaina ua avea ma taulaʻiga i vaega eseese.E faʻafefea ona foia faʻafitauli o le le lava o le sapalai o le sapalai, aʻoaʻoga maketi maketi, le lava tekonolosi mea faʻapipiʻi, ma isi, o loʻo manaʻomia pea le alamanuia.se popolega tele.Ae ui i lea, o loʻo vaʻaia e faapea o le faʻaauau pea o le alualu i luma o le lua-carbon policy ma le faʻalauteleina o le faʻalauiloaina o le atinaʻe gafataulimaina i le sosaiete maketi Saina, o le maketi o mea teuteu i totonu o le atunuʻu o le a faʻauluina foi lana lava "atinaʻe gafataulimaina".


Taimi meli: Iuni-14-2022