itulau_fanua

tala fou

L'Oreal Group fa'atau atu le 62.7 piliona yuan i le kuata muamua!

I le aso 19 o Aperila, taimi o Paris, na faʻasalalau ai e le L'Oréal Group ana faʻatauga mo le kuata muamua o le 2022. O faʻamaumauga o loʻo faʻaalia i le kuata muamua, o le faʻatauga a le L'Oreal Group e 9.06 piliona piliona (e tusa ma le 62.699 piliona yuan), i le tausaga i luga. -tausaga si'itaga e 19.0% i le vaitaimi o lipoti.

 

Na lipotia mai e L'Oréal le tuputupu a'e malosi o voluma ma fa'atauga i vaega uma i itulagi uma i le kuata muamua.Faatasi ai ma i latou, o le tuputupu aʻe o Amerika i Matu e sili atu ona iloga, ma o le atunuʻu tele o Saina ua ausia le faʻatupulaia o numera lua.Ole taimi nei, ole Premium Cosmetics, Professional Products and Active Cosmetics na fa'asalalau uma le fa'atupulaia numera lua.

 信图片_20220422161540

O le vaega o mea teuteu maualuga na faʻatinoina malosi i le kuata muamua, ausia le faʻatauga o le 3.4637 piliona piliona (tusa ma le RMB 23.999 piliona), o le faʻatupulaia o le 25.1% i lea tausaga ma lea tausaga i le vaitaimi o lipoti.O le lipoti tau tupe o loʻo faʻaalia ai o le vaega maualuga o mea teuteu na manumalo i sea maketi ma le lelei ma le fetaui lelei o lana faʻailoga.O le YSL, Armani Beauty, Prada ma Valentino na tupu tele vave nai lo le maketi.Lancome fa'amautu lona tulaga ta'imua i le TOP3 i totonu o Saina ma maketi i Sisifo.tulaga.

 

E taua le taʻua o faʻailoga tetele o le lauiloa cosmetics vaega ua ausia le tuputupu aʻe faifaipea.Faatasi ai ma i latou, L'Oréal Paris ua maua le malosi i le tausiga o lauulu, maua sea maketi i maketi o loʻo tulaʻi mai, aemaise Asia i Saute;Ua ausia e Garnier le tuputupu ae taua;Maybelline Niu Ioka ma NYX ua toe faʻafouina le vaega o teuteuga i le faʻalauiloaina o mascara ma feaveaʻi concealer serum.

 

Mai se va'aiga fa'aitulagi, o fa'atauga a L'Oreal i itu uma ua ausia le fa'atupulaia tumau.O faʻatauga i Europa e 2.8545 piliona euros (tusa ma le RMB 19.778 piliona), o se faʻaopoopoga o le 15.8% i lea tausaga ma lea tausaga;faʻatau i Amerika i Matu o 2.2039 piliona euros (tusa ma le RMB 15.27 piliona), o se faʻaopoopoga o le 21.5% i lea tausaga ma lea tausaga;faʻatau atu i Asia i Matu o 2.8018 piliona euros (tusa ma le RMB 19.423 piliona), o se faʻaopoopoga o le 18.0%;faʻatau atu i le SAPMENA-SSA itulagi faʻateleina i le 18,7% i le 681,1 miliona euros (tusa ma le RMB 4,719 piliona);faʻatau i Amerika Latina e 519.2 miliona euros (tusa ma le RMB 3.597 piliona yuan), o se faʻaopoopoga o le 33.9%.

 

E ui o le faʻamaʻi ma le taua ua faʻateleina ai le le mautonu ma le le mautonu o le maketi o le lalolagi, ae o loʻo faʻaalia pea e L'Oreal se faʻatupulaia tele o faʻatinoga i le kuata muamua, o se faʻailoga lelei mo le maketi teuteu.Na taʻua e L'Oreal o loʻo talitonu le vaega i le ausiaina o le faʻatupulaia o faʻatauga ma tupe mama i le 2022.

O se tala lelei foi lea mo tatouFa'atau Saina.A'o fa'atupula'ia le mana'oga a le au fa'atau mo mea teuteu, o le a fa'atupula'ia fa'ailoga lanu lanu, ma e mafai e matou (TOPFEEL BEAUTY) ona ta'ita'ia i latou e ulufale malie i totonu o le maketi o mea teuteu lanu ma manumalo ai i le fiafia o tagata fa'atau aua o lo'o i ai a matou auaunaga sili ona lelei e tasi ma taofi. oloa.


Taimi meli: Apr-22-2022