faqe_banner

Lajmet e Kompanisë

 • Fokusimi në 26 Hong Kong Cosmoprof Asia |Topfeel Group Limited bën një paraqitje surprizë!

  Fokusimi në 26 Hong Kong Cosmoprof Asia |Topfeel Group Limited bën një paraqitje surprizë!

  Më 17 nëntor, Cosmoprof Asia i 26-të mori fund në Hong Kong.Topfeel arriti rezultate të frytshme në Cosmoprof Asia, madje pati një fillim të mirë në ditën e parë të ekspozitës.T...
  Lexo më shumë
 • Pjesëmarrja e Topfeel në Beauty Show në Las Vegas të SHBA-së ka përfunduar me sukses!

  Pjesëmarrja e Topfeel në Beauty Show në Las Vegas të SHBA-së ka përfunduar me sukses!

  Nga data 11 deri në 13 korrik 2023, Topfeel, Kompania Lider e Zinxhirit të Furnizimit të Kozmetikës në Kinë, do të sjellë linjën e saj më të fundit të plotë të produkteve në Cosmoprof të 20-të të Amerikës së Veriut në Las Vegas, SHBA, në skenën botërore Show style Chinese.Cosmoprof Amerika e Veriut Las Vegas është lider...
  Lexo më shumë
 • Topfeel Beauty Prezantohet në Cosmoprof Bologna

  Topfeel Beauty Prezantohet në Cosmoprof Bologna

  Topfeel Beauty Prezantohet në Cosmoprof Bologna Për më shumë se 50 vjet, Cosmoprof Worldwide Bologna ka qenë ngjarja referuese për industrinë e kozmetikës dhe profesionistët e kozmetikës.Gjithmonë sinonim i inovacionit dhe përsosmërisë, Cosmoprof është platforma ideale për të maksimizuar bizneset tuaja...
  Lexo më shumë
 • Premtojnë produkte për rritjen e qerpikëve?

  Premtojnë produkte për rritjen e qerpikëve?

  Premtojnë produkte për rritjen e qerpikëve?Më 30 mars, marka e bukurisë DTC DINETTE njoftoi se kishte marrë 800 milionë jen (afërsisht 41.57 milionë RMB) në financimin e Serisë B.Daiwa Corporate Investment, Ceres dhe MTG Ventures morën pjesë në këtë raund financimi.E themeluar në vitin 2017, DINETTE sta...
  Lexo më shumë
 • A është i nevojshëm një pluhur për vendosjen e lirshme?

  A është i nevojshëm një pluhur për vendosjen e lirshme?

  Të mos përdorni një pudër të lirshme në fund të rutinës tuaj të grimit është si të mos rrëshqitni një shtresë të sipërme pasi të keni lyer thonjtë.Pluhuri me vendosje të lirshme ofron një përfundim fantastik për aplikimin tuaj të grimit.Shumë njerëz e anashkalojnë këtë hap, por përdorimi i pluhurit për rregullimin ofron shumë përfitime.Po vendos fuqinë e lirë...
  Lexo më shumë
 • Së shpejti buzëkuqi Topfeel Beauty Capsule…

  Së shpejti buzëkuqi Topfeel Beauty Capsule…

  Buzëkuqi Topfeel Beauty Capsule vjen së shpejti… Përveç ngjyrës, pamjes dhe efikasitetit të tij, vlera e shtuar e një grimi është suksesi më i madh që ai mund të sjellë në një shkallë të caktuar përmirësimin e humorit dhe ndikimin për konsumatorët, duke i lejuar të gjithë të kontaktojnë vazhdimisht të rinj dhe kr...
  Lexo më shumë
 • Si të dalloni cilësinë e rimelit?

  Si të dalloni cilësinë e rimelit?

  Si të dalloni cilësinë e rimelit Për të dalluar cilësinë e rimelit ndahet në tre tregues: zgjatshmëria, përzierja dhe pastërtia.1. Zgjerueshmëria Për të gjykuar cilësinë e rimelit, e para është të shikoni shtrirjen, e cila është e rëndësishme...
  Lexo më shumë