eksplorojnë tonëshërbimet kryesore

Ne ofrojmë gamën e plotë të kozmetikës private dhe produkteve të kujdesit të lëkurës për sytë, buzët, fytyrën dhe trupin.

ju këshillojmë të zgjidhni
Ekzistenca është të krijosh klasik

 • Vlerat tona
 • Ekipi ynë
 • Përvoja jonë

Produktet tona nuk përmbajnë parabenë, JO testime te kafshët dhe janë të gjitha vegane

 • Certifikatat GMPc dhe ISO22716
 • Certifikatat CSR
 • Licencuar nga Disney
 • Në përputhje me BE dhe FDA nëse është e nevojshme
 • Nuk është testuar në kafshë
 • Pa parabenë
 • Vegane
 • Pa ngjyrë të zezë karboni nëse është e nevojshme

4 inxhinierë të lartë, 4 inxhinierë, 2 inxhinierë procesi, 8 kampionues dhe më shumë se 30 specialistë të tjerë rregullatorë, anëtarë të dosjeve, nëpunës dhe zejtarë.

 • Certifikatat GMPc dhe ISO22716
 • Certifikatat CSR
 • Licencuar nga Disney
 • Në përputhje me BE dhe FDA nëse është e nevojshme
 • Nuk është testuar në kafshë
 • Pa parabenë
 • Vegane
 • Pa ngjyrë të zezë karboni nëse është e nevojshme

Ne kemi punuar me klientë të markave kryesore nga SHBA, MB, Kanada, Evropa dhe Australia.Ne jemi shumë të njohur me rregulloret globale dhe mund të ofrojmë të gjithë dokumentacionin për testimin dhe regjistrimin e produktit.

 • Certifikatat GMPc dhe ISO22716
 • Certifikatat CSR
 • Licencuar nga Disney
 • Në përputhje me BE dhe FDA nëse është e nevojshme
 • Nuk është testuar në kafshë
 • Pa parabenë
 • Vegane
 • Pa ngjyrë të zezë karboni nëse është e nevojshme