itulau_fanua

tala fou

Pe o le lipstick po o le lipstick?

E masani lava, ae tatou te le'i talosagalipstick or laugutu laugutu, o le a tatou faʻaaogaina muamua laugutu pulumu i laugutu e faʻamautu ai se tikeri o le susu.E le'i faigofie lava lenei mea mo i tatou.

fu'a15

O se pulumu laugutu.

I se tulaga masani, o le laugutu pasama o le a faʻaopoopoina le tele o glycerin ma le suauu olive.I le faagasologa o le faʻaaogaina pe naʻo le tilotilo i le lipstick atoa, o le ae iloa ai o le paʻu atoa o le ai ai sina suauu.E i ai se aafiaga faʻasusu i luga o le paʻu o laugutu, faʻateleina le susulu o laugutu, ma e mafai ona faia se sao i le puipuia o laugutu.

Afai e te manatu o se laugutu pulumu, ua e misia se mea e te'i ai.

20220901113911

E mafai foi ona avea ma lipstick.

A oʻo mai i le faʻafesoʻotaʻi ma laugutu, faʻatasi ai ma le suiga o le vevela o laugutu ma le tau o le PH, o laugutu o le a faʻaalia lanu mūmū eseese ma nisi o susulu lelei, o lea e pei o le ofuina o foliga.

E mafai la ona e fa'aogaina e fai ma lipstick ma lipstick.

Ua lata mai le taumalulu, ma o le tele o teine ​​ma tama e iai se faʻafitauli masani, o lona uiga, o laugutu e paʻu ma mago, lea e le mafai ai ona faʻaoga lelei laugutu.O se avanoa lelei lea mo fa'atau oloa po'o fa'ailoga, 2-in-1 lip balm o le a fa'atau e le to'atele o tagata.

Fa'amolemole lafo mai ou mana'oga ia i matou, logo masani, lanu e le o se fa'afitauli.I le taim lava lena,Topfeel matagofiee mafai ona faʻamautinoa oe o mea uma e ogatusa ma tulaga o le EU ma le 100% Saua-saʻoloto.


Taimi meli: Sep-09-2022