side_banner

nyheter

Er det leppepomade eller leppestift?

Generelt før vi søkerleppestift or lipgloss, vil vi først bruke leppepomade på leppene for å opprettholde en viss grad av fuktighet.Dette har aldri vært praktisk nok for oss.

banner15

Det er en leppepomade.

Generelt sett vil leppepomade tilføre mye glyserin og olivenolje.Så i ferd med å bruke eller bare se på hele leppestiften, vil du oppdage at hele pastaen vil ha litt olje.Den har en viss fuktighetsgivende effekt på leppehuden, øker glansen på leppene, og kan spille en rolle for å beskytte leppene.

Hvis du bare tror det er en leppepomade, går du glipp av en overraskelse.

20220901113911

Det kan også være en leppestift.

Når den kommer i kontakt med leppene, med endring av leppetemperatur og PH-verdi, vil leppene vise forskjellige rødlige farger med noen fine skimmer, så det er som å ha på seg sminke.

Så du kan bruke den både som leppepomade og leppestift.

Vinteren kommer snart, og mange jenter og gutter har et felles problem, det vil si at leppene flasses og tørrer, noe som gjør at de ikke klarer å påføre leppesminke godt.Dette er en god mulighet for forhandlere eller merker, en 2-i-1 leppepomade som mange vil kjøpe.

Vennligst send dine behov til oss, tilpasset logo, farge er ikke et problem.Samtidig,Toppfølelse skjønnhetkan forsikre deg om at alle ingrediensene er i tråd med EU-standarder og 100 % Cruelty-free.


Innleggstid: 09-09-2022