истражуваат нашитеглавни услуги

Обезбедуваме целосен асортиман на производи за шминка и нега на кожа од приватна етикета за очи, усни, лице и тело.

советуваме да изберете
Постоењето е да се создаде класичен

 • Нашите вредности
 • Нашиот тим
 • Нашето искуство

Нашите производи не содржат парабен, НЕ тестирање на животни и сите се вегански

 • Сертификати за GMPc и ISO22716
 • Сертификати за ООП
 • Лиценцирано од Дизни
 • Доколку е потребно, во согласност со ЕУ и ФДА
 • Не е тестиран на животни
 • Без парабен
 • Веган
 • Ако е потребно, без саѓи

4 високи инженери, 4 инженери, 2 процесни инженери, 8 примероци и повеќе од 30 други регулаторни специјалисти, членови на поднесување документи, службеници и занаетчии.

 • Сертификати за GMPc и ISO22716
 • Сертификати за ООП
 • Лиценцирано од Дизни
 • Доколку е потребно, во согласност со ЕУ и ФДА
 • Не е тестиран на животни
 • Без парабен
 • Веган
 • Ако е потребно, без саѓи

Работевме со големи клиенти на брендови од САД, ОК, Канада, Европа и Австралија.Ние сме многу запознаени со глобалните регулативи и можеме да ја обезбедиме целата документација за тестирање и регистрација на производите.

 • Сертификати за GMPc и ISO22716
 • Сертификати за ООП
 • Лиценцирано од Дизни
 • Доколку е потребно, во согласност со ЕУ и ФДА
 • Не е тестиран на животни
 • Без парабен
 • Веган
 • Ако е потребно, без саѓи