itulau_fanua

tala fou

Le ta'uta'ua o ata o mata i le 2023, o fea e te mafaufau i ai?

fa'ailoga mata

O le lalolagi o teuga ma le lalelei o loʻo faʻasolosolo pea, faʻatasi ai ma faiga fou e faʻaalia i tausaga uma.E leai se fa'alavelave o le paolo mata, fa'atasi ai ma foliga fa'afoma'i ma fa'afouga e teuteu ai ala ta'avale ma kapeta mumu i vaitau uma.O lea la, o loʻo tulimatai atu tagata i le faʻataʻitaʻiga o mata i le 2023, pe o iai ni manatu fou na fananau mai poʻo ni mea masani na tausia.

 

A'o 2023 ua na'o le tolu masina, ua leva ona mateina e le au lalelei le mea o le a sosoo ai.Faʻavae i luga o aga ma faʻamatalaga o loʻo i ai nei, o nisi nei o foliga mataʻu mata e mafai ona pulea le 2023.

 

1. Lanu Mata'utia ma Malamalama

 ata mata

O se tasi o foliga mata'imata mata'imata e ono pule i le 2023 o le faʻaaogaina o lanu mataʻutia ma susulu.O nei paolo olaola e ofoina atu se pop o lanu e fetaui lelei mo le faia o se faʻamatalaga.Mafaufau i lanu pei o le cobalt blue, neon green, ma moli-lanu mumu.O nei lanu e matua'i toto'a ma e mafai ona fa'atupu ai se va'aiga mata'utia, mata'utia, mata'utia pe a fa'atasi ma la'ei sa'o.

 

2. Ia susulu

 pa'u mata

Iila mata ataua fai si fa'ailoga mo sina taimi i le taimi nei, fa'aalia i luga o le tele o auala ma luga ole Instagram.O le a le mou atu lea tulaga ma e fa'amoemoe e fa'aauau i le 2023. Mai i'ila fe'ilafi e o'o atu i fasi mea iila sili atu, o filifiliga e le gata.A o'o mai ni lanu fou, e fa'apea fo'i le feilafi o mata, ma e le na'o na lanu.E mafai ona e fa'aogaina le iila i luga o ou tapuni e fa'amatagofie ai ou foliga, po'o le fa'amamafa pito i totonu o ou mata mo se pa'i fa'alelei.

 

3. Ataata

 

2023 e mafai ona avea ma tausaga o le faʻasologa o ata.Ua fa'ata'ita'i fo'i e tufuga fai mata i sitaili eseese ma foliga o le eyeliner, ma o le a fa'aauau pea lea tulaga.O pads fa'akomepiuta e amata mai i foliga fa'ata'ita'i ma apa'au fa'atele e o'o atu i laina fe'ai ma avanoa leaga.Ole auala lelei lea e fa'aopoopo ai sina tala fa'atusa i lou va'aiga.

 

4. Maketi Monochrome

 mata e tasi

O lefa'asologa o teuga monochrome, lea sa i ai mo sina taimi, e uiga i le fatuina o se foliga felagolagomai e ala i le faʻaogaina o paolo mai le aiga lanu tutusa.Fa'atalitali o le a fa'aauau pea lenei faiga i le 2023 fa'atasi ai ma paleti mata i lanu fa'amaopoopo.Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻaaogaina o lanu piniki eseese i luga o ou tapuni, alafau, ma laugutu o le a fausia ai se foliga mataʻina, faʻatasi.

 

5. Va'aiga mata e tele-lanu

 vali mata lanu

Fa'aola mata e teleua avea ma masani, ma o iinei e nofo ai.O lenei fa'ata'ita'iga e aofia ai le fa'aogaina o lanu eseese o le lanu tutusa i luga o lau tapuni e fa'atupu ai se aafiaga ombré.E mafai ona e fa'afefiloi lanu malamalama ma lanu uliuli e fa'aalia ai ou mata.Fa'alagolago i lanu na fa'aaogaina, o le a'afiaga e ono foliga fa'apitoa pe mata'ina.

 

6. Uamea

 mata u'amea

O lemata u'ameao le a taulaʻi foʻi le aga i le 2023. E maua i lanu o siliva, auro, apamemea ma kopa, mata uʻamea faʻaopoopoina se paʻi o le glitz ma glam i soʻo se foliga.Pe e te mana'o i se iila ma'ale'ale po'o se fa'ai'u u'amea mata'utia, o mata u'amea e fa'aogaina ma e mafai ona fa'aoga mo so'o se taimi.

 

I mea uma, o foliga mata mo le 2023 e foliga manaia ma eseese.O ai na te iloa le mea o le a faʻalelei i le isi, ma o le a maua e i latou e fiafia i le lalelei le tele o filifiliga e filifili mai ai, pe latou te mananaʻo i lanu mataʻutia, iila, graphic eyeliner, monochromatic look, multi-colored eye shadows, poʻo metallics.O le mea sili e uiga i nei faiga o loʻo latou ofoina atu se mea mo tagata uma, ma e mafai ona e faʻafefiloi ma faʻafetaui i latou e fatu ai soʻo se foliga e te manaʻo ai.O lea, amata fuafua lau teuteuga i luma atu o le taimi, aua o le 2023 o le a avea ma tausaga e tumu i faiga faʻafiafia.


Taimi meli: Mati-30-2023