itulau_fanua

tala fou

E fa'afefea ona fa'agasolo fale gaosi mea teuteu i le 2022?

I le aso 20 o Me, na tali atu ai Qingsong Co., Ltd. i le tusi suʻesuʻe a le Shenzhen Stock Exchange, faʻamatala mai o tupe maua i le 2021 o le a paʻu i le 6.05% ma o le tupe leiloa o le a 54.9 miliona yuan.Fai mai Qingsong Co., Ltd. o le paʻu o le North Bell i le tausaga talu ai e le gata i le fuafuaga a le kamupani i totonu o le faʻalauteleina o le gafatia ma le faʻalauteleina o tagata faigaluega, ae o loʻo aʻafia foi i mea taua e pei o le siʻitia o mea mataʻutia, faʻamaʻi ma tulafono faatonutonu o pisinisi.

 falegaosimea

O le mea moni, i le faaopoopo atu i North Bell, i lalo o le talaaga o le masani ai o le faʻamaʻi, o le aofaʻi o tagata faʻatau maketi e vaivai, faʻateleina le faʻalavelave, o tulafono fou a le alamanuia ma le pule faʻatonutonu o fesuiaiga o mea mataʻutia ua mafua ai le siʻitia o tau, ma i lalo o le tele o faʻalavelave. , mea teuteu ma fale kemikolo i aso uma e masani lava o "faomea". 

"O le fuafuaga o loʻo i ai nei o le sailia lea o le mautinoa i se siosiomaga le mautinoa."Shi Xuedong, taʻitaʻifono o Guangzhou Tianxi Biotechnology Co., Ltd. (lea ua taʻua mulimuli ane o le "Tianxi International"), fai mai i se faatalanoaga ma le "Cosmetics News" o aso nei cosmetics O le popole ua salalau i le alamanuia.O le le mautonu e mafua mai i mafuaaga eseese ua feagai ai le tele o kamupani teuteu ma faigata.Mo tagata gaosi oloa, faʻaititia o tau ma faʻateleina le lelei, faʻafeiloaʻi tulafono fou, faʻalauteleina le faʻatulagaina o pisinisi, ma le faʻamalosia o pa puipui autu atonu o la latou auala e teteʻe atu ai i le le mautonu.ia saili le tagata lava ia ma se auala aoga e soli ai le tulaga.

 

01: Faʻaitiʻitia le tau ma faʻateleina le lelei e foia ai le tiga o tau 

Talu mai le afa lona lua o le tausaga talu ai, o le tele o kamupani vailaʻau tetele na tuʻuina atu tusi o le siitaga o tau mo le tele o mea mataʻutia, ma o loʻo faʻaauau pea ona siitia tau o mea mata eseese e manaʻomia mo le gaosiga o mea teuteu."O mea autu autu o mea teuteu mata ua siitia uma i le tau, e pei o moisturizers, glycerin, propylene glycol, ma luga o le tino, ma tau o tagata taitoatasi ua siitia i le sili atu i le 80%."Na taʻu atu e le tagata e nafa ma se pisinisi gaosiga i Zhongshan City i le au tusitala mo sina taimi,gaosiga o mea teuteu Pisinisio lo'o i lalo o le mamafa o tau e le'i tupu muamua. 

 lipstick

Ina ia faʻaitiitia le tau o le tau, na taʻu atu e Shi Xuedong i le au tusitala e faapea o Tianxi International ua faʻatulagaina se faiga atoa mo le saunia o mea mataʻutia e faʻafetaui ai le fesuisuiai o le tau o mea mata.Na faailoa mai e Shi Xuedong e tusa ai ma mea masani e masani ona faʻaaogaina, Tianxi International faʻaaogaina le auala e saunia ai meafaitino i vaega ma saunia mea i fafo-taimi, ma sainia se fuafuaga faʻatauga faʻaletausaga ma le galulue faʻatasi ma faʻatau oloa, ma faʻaitiitia ai le tele o mea mata. e ala i uta uta ma fa'anofoga.A'afiaga leaga o le fe'avea'i.

 

02: Talia tulafono fou ma faʻamalosia pa puipui autu 

I le 2022, o le vaitaimi o suiga mo le tele o tulafono teuteu fou ua oʻo mai i le faʻaiʻuga, ma o le toe faʻaleleia o pisinisi ua lata mai.Mo le au gaosi mea teuteu o loʻo tauaveina le mamafa, o nisi tagata o loʻo tauivi pea ma tulafono fou, ma o nisi tagata e filifili e talia tulafono fou.

 

"O le taliaina e Tianxi International o tulafono fou e le o se faʻaupuga."Na taʻu atu e Shi Xuedong i le au tusitala, i le avea o se faʻataʻitaʻiga o manaʻoga lata mai mo le tagata o loʻo nafa ma le tulaga lelei ma le saogalemu, "Ua faʻamautuina e Tianxi International lenei tulaga aʻo leʻi leva ona tuʻuina atu tulafono talafeagai."

 

E le gata i lea, e talitonu Shi Xuedong o tulafono fou i luga o mea teuteu o le a aumaia ai ni suiga se lua i tagata gaosi oloa i se taimi pupuu, ae o le malosi o oloa e masani lava o le pa puipui autu.Muamua, o kamupani o loʻo i ai agavaa gaosiga ma le malosi o oloa faʻapitoa faʻapitoa o le a sili atu le gafatia, e pei o laisene paʻepaʻe faʻapitoa e avea o se punaoa utiuti;lona lua, i lalo o le mamafa o le iloiloga o le aoga, o tagata fa'atau oloa o le a matele ina fa'aeteete i le atina'eina o oloa fou i le lumana'i.Pe a faatusatusa i le oloa lava lea e tasi, e tele se oloa e sili ona tasi e iai galuega eseese ma fua fa'afefiloi o le a avea ma keke manogi.

 

03: Faʻalautele le filifili pisinisi ma saili faʻaopoopoga fou 

O le fesuisuia'i o tau o mea mata'utia ma le tele o mana'oga fou o lo'o tu'uina mai e tulafono fou e maua ai fo'i manatu fou mo fale gaosi mea teuteu e fa'alautele ai le fa'atulagaina o pisinisi.

 ata mata

"I aso nei, o tulafono fou e manaʻomia ai kamupani e tuʻuina atu fua faʻatatau pe a faila mea teuteu.I se itu, o fua faʻatatau ua manino ma e le mafai ona toe avea ma pa faʻatekinisi mo kamupani teuteu, ”o talitonu Shi Xuedong o mea taua e pei o faʻamaʻi ma fefaʻatauaʻiga pa na mafua ai le gaosiga i totonu o le atunuʻu.Pe a faʻatau e kamupani mea mataʻutia mai fafo, e "mau i le ua" e kamupani faʻatau oloa faʻava-o-malo.E le gata i lea, o mea fou fou ua suia mai le faiga faʻatagaina i le faila faila, ma ua faʻaititia le avanoa mo kamupani faʻalelei e auai i suʻesuʻega fou."I le lumanaʻi, o mea mataʻutia e fausia moni ai se vaʻa mo fale gaosi oloa.“

 

"O mea mataʻutia e patino lava ia Saina o le a tele avanoa."Fai mai Shi Xuedong, "Afai e manaʻo e tulaʻi aʻe mea teuteu a Saina, e le mafai ona latou faia e aunoa ma mea teuteu teuteu ma uiga Saina."

 


Taimi meli: Iuni-10-2022