side_banner

nyheter

Overhuden i hodebunnen har en lignende fire-lags struktur som huden i ansiktet og kroppen, med stratum corneum som det ytterste laget av epidermis og den første forsvarslinjen til huden.Imidlertid har hodebunnen sine egne forhold, som manifesteres på følgende måter:
- Et mer gunstig miljø for mikrobiell vekst og støvavsetning.
-Økt utskillelse av svette og olje.
-Fortynning av neglebåndet, som irriterer hodebunnen.

Det mange ikke er klar over er at hodebunnen har en tynnere neglebånd.Siden neglebåndet er tynnere og gir mindre beskyttelse, kan hodebunnen være mer utsatt for følsomhet.En sunn hodebunn fører til sunt hår, så det er viktig å ta hensyn til hodebunnen.

hodebunnspleie

Hva slags hodebunnspleie er effektiv?Hvordan tar vi egentlig vare på hodebunnen vår?

For å oppsummere er det to hovedelementer:

1: Rens godt.Å vaske håret er det mest grunnleggende og viktige.
Å vaske håret er det mest grunnleggende og viktige.Hvordan vaske hodet godt, først og fremst må du velge en sjampo som er egnet for hodehårets natur er skånsom, men har nok rengjøringskraft, og for det andre må du være oppmerksom på hvor ofte håret vaskes. , vask håret for å rense hodebunnen forresten, ikke gni for mye, og teknikken skal være skånsom, masser hodebunnen forsiktig med fingertuppene.

2: Selektiv tillegg.Gjør tillegg til effektene som kan oppnås, og gimmicky kan bli forlatt.
Bruk for eksempel produkter som renser flass og forhindrer problemer med håravfall, inkludert serum for hodebunnspleie.Utover det, hvis du har et problem som må løses, velg det riktige produktet for deg.
Det er imidlertid viktig å ikke bli altfor avhengig av disse produktene, og hvis hodebunnsproblemer blir alvorlige, søk medisinsk intervensjon for å finne den riktige løsningen på problemet.


Innleggstid: 12-jul-2023