side_banner

nyheter

Lett makeup Essentials for våren

 

Etter å ha tatt av de tunge vinterklærne, har vi innledet våren med syngende fugler og blomster.Så om våren trenger vi mer lett sminke.I dag tar vi en titt på hvordan du kan lage en vårsminke med to produkter.

fileAsset

Mange jenter er tilbøyelige til en situasjon der hvert trinn i sminken er klart gjort bra, men den endelige sminken er veldig tykk og spiller ingen positiv rolle.En heldekkende flytende foundation og concealer gir deg en feilfri hudfarge for en lett vårlook.

 

La oss lære hvordan du bruker disse to produktene.

fundament

Først av alt, enten du har kjølig hvit hud eller gulsvart hud, trenger du bare å huske ett prinsipp når du velger enflytende foundationfargenummer, det vil si, velg en farge som ligner på din egen hud.

Ulike hudtyper har også forskjellige påføringsteknikker for flytende foundation.

Hvis du har sart hud, bruk fingertuppene til å skyve den flytende foundationen forsiktig i ansiktet til den absorberes jevnt, og bruk temperaturen på fingrene for å få den flytende foundationen til å passe bedre.

 

Hvis du har store porer, bruk en svamppuff til å klappe foundationen forsiktig i ansiktet til den er jevnt absorbert.Svamppuffen er pustende og etterlater ikke merker, noe som hjelper deg med å skape en perfekt hud.

 

Hvis du har sunn hud så kan du velge metoden du ofte bruker.

concealer

Hovedfunksjonen til flytende foundation er å jevne ut hudtonen.Hvis du har store flekker eller urenheter i ansiktet, må du legge tilconcealer kremfor å få ansiktshuden til å se best mulig ut. 

 

Den er svært pigmentert og dekker akne, solskader, hyperpigmentering, rødhet, mørke ringer og rosacea. 

 

Det er best å starte med en liten mengde concealer for ikke å trekke oppmerksomhet til områdene du prøver å dekke.Hvis misfargingen din fortsatt er synlig, kan du legge til flere produkter.

 

Det er også viktig å velge en concealer som matcher hudtonen din så godt som mulig. 

 

For mer presis påføring er det best å påføre heldekkende concealer med en børste slik at du kan finne nøyaktig hvor du vil.Men hvis du dekker et større område, kan det hende du foretrekker å bruke en ren finger.Før formell bruk kan du aktivere den med fingrene i sirkulære bevegelser, så blir den veldig fuktig og dekker bedre.

 

Hvis du ikke liker å bruke fingrene til å sminke, vil en sminkebørste eller svamp også fungere utmerket for å blande heldekkende concealer.Bare vær forsiktig så du ikke blander concealeren for mye, ellers kan den ikke lenger gi full dekning.

 

Når været varmes opp om våren, vil ingen ha tung sminke som smelter i ansiktet.Lett og gjennomskinnelig hud er det alle forfølger, og hvert produkt vi utvikler er også for å møte forbrukernes vaner og preferanser.DeCOSMOPROF utstillingavholdes om mindre enn to uker, ogTopfeel Beautyhar forberedt mange overraskende sminkeprøver, så følg med.


Innleggstid: Mar-07-2023