ʻaoʻao_banner

nūhou

Mālama lehelehe

E ʻōlelo aloha i nā lehelehe maloʻo: e hoʻomaʻemaʻe i nā laina lehelehe me kēia mau ʻōlelo aʻoaʻo a me nā hoʻoponopono

I ka hāʻule ʻana o ka mahana, hoʻomaka ka nui o nā poʻe e ʻike i ka pilikia ma muli o ka maloʻo hoʻoilo, a he pilikia maʻamau nā lehelehe maloʻo.

Wahi a ka poʻe akamai, ʻo ka wā maloʻo i ka hoʻoilo e lilo ai ka ʻili lehelehe i ka nalo ʻana o ka makū, e alakaʻi ana i nā hōʻailona hōʻoluʻolu e like me ka maloʻo a me ka ʻili.

Hiki i kēia maloʻo ke hoʻoulu i ka ʻeha a me ka ʻeha, e pili ana i ka ʻoluʻolu a me ke ʻano o kou mau lehelehe.

mālama lehelehe-2

ʻOkoʻa ka ʻili lehelehe mai nā wahi ʻili ʻē aʻe a ʻoi aku ka maʻalahi i nā hopena o waho, no laila pono ia i ka mālama kūikawā a me ka moisturizing.No nā lehelehe maloʻo, he mea nui kēia mau ʻōlelo aʻoaʻo a me nā ʻano mālama:

1. E mālama i ka hydration: E mālama pono i ka hydration.ʻO ka inu ʻana i ka wai hiki ke mālama i kou kino a me kou mau lehelehe i ka wai.

2. Exfoliate mau: E hoʻohana i kahi maʻalahilīlū lehelehee wehe mau i ka ʻili make a kōkua i nā lehelehe e hoʻopaʻa maikaʻi i nā huahana moisturizing.

3. E pale i ka palu ʻana i kou mau lehelehe: ʻOiai ʻo ka palu ʻana i kou mau lehelehe e hoʻomaha iki i ka maloʻo, hiki ke hoʻonui i ka pilikia maloʻo.

4. E koho i ka ponomālama lehelehehuahana: E koho i ka lip balm a i ʻole lip balm i waiwai i nā mea hoʻomaʻemaʻe kūlohelohe, e like me ka vitamin E, ka aila lubricating a i ʻole glycerin.

5. Ka mālama ʻana i ka pō: E hoʻopili i kahi papa mānoanoa o ka lip balm ma mua o ka moe e kōkua i ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i nā lehelehe i ka pō a pau.

6. Hōʻalo i ka ʻike ʻana i ka lā a me nā wahi maloʻo: E hoʻāʻo e pale i ka loaʻa ʻana i ka lā maloʻo a pololei.

Ma waho aʻe o nā manaʻo i luna, nui nā huahana mālama lehelehe maikaʻi ma ka mākeke e hiki ke kōkua i ka hoʻomaikaʻi ʻana i ka maloʻo a mālama i nā lehelehe hydrated.

ʻO kā mākouʻO Lollipop Lip Balm Lip Oil Combolawe mai i kahi hoʻolālā like ʻole lollipop e hoʻohui i ka mālama ʻelua o ka lehelehe lehelehe a me ka ʻaila lehelehe i hoʻokahi.ʻO ka pulupulu lehelehe palupalu i hoʻolālā ʻia me ka noʻonoʻo e hoʻohana ʻoluʻolu a maʻalahi hoʻi.ʻAʻole hiki iā ia ke hoʻomaʻemaʻe wale i kou mau lehelehe, akā hiki iā ia ke hōʻemi i nā laina lehelehe a hana i ka ʻili lehelehe palupalu a pulu.Inā ʻoe ma hope o kahi hiʻohiʻona kūʻokoʻa a i ʻole e ʻimi nei i kahi lapaʻau pālua, loaʻa iā Lollipop Lip Balm Lip Oil Combo nā mea āpau.ʻO kāna hoʻolālā kūikawā a me ka hopena moisturizing ikaika e lawe mai i kahi ʻike mālama lehelehe kūʻokoʻa i kāu mea kūʻai.

No ka poʻe me nā lehelehe maloʻo, ʻo ka mālama pono a me ka moisturizing ke kī.ʻO ka mālama mau ʻana a me ke koho ʻana i nā huahana mālama lehelehe e hiki ke kōkua i ka hoʻopau ʻana i nā lehelehe maloʻo a waiho iā mākou me ka ʻili lehelehe palupalu.


Ka manawa hoʻouna: Nov-30-2023