side_banner

nyheter

De beste vippevekstserumene for lengre, tykkere vipper

øyevippeserum

Ønsker du lengre og tykkere vipper?Mange folk!Det er derfor skjønnhetsindustrien har gitt ut mange vippevekstserum.Heldigvis kan du med disse serumene forbedre utseendet til dine naturlige vipper og få dem til å se tykkere ut.Så vi har funnet en konsensus av eksperter, inkludert hudleger og øyeleger, som sier at de beste vippevekstserumene er de som faktisk fungerer!

Visste du at de fleste kvinner tror på kraften i deres naturlige skjønnhet?Faktisk viste en fersk meningsmåling at 82 prosent av amerikanske kvinner føler seg trygge selv uten sminke.De forstår at det å føle seg bra på innsiden oversettes til positive interaksjoner med andre på utsiden.Når det gjelder å forskjønne utseendet deres, har de en tendens til å fokusere på sjelens vinduer – øynene.Svimlende 71 % er enige i at øyevipper er avgjørende for utseendet deres, og en tredjedel av kvinnene velger å fremheve øynene, vippene eller brynene når de legger sminke.Men noen ganger fungerer ikke til og med den beste mascaraen for deg.

Så hvis du vil forbedre din naturlige skjønnhet ved å fremheve øynene dine, prøv enøyevippeforlengelsesserum.Lurer du på hva du bør se etter i den?Aminosyrer og peptider er viktige.Dandy Engelman, MD, FACMS, FAAD, sertifisert kosmetisk hudlege og Mohs-kirurg ved Schafer Clinic i New York, sier: "To eller flere aminosyrer danner sammen et peptid, en nøkkelingrediens i de fleste vippeserum.reparere skader og øke proteininnholdet i håret, styrke og forbedre utseendet til øyevipper.

Ifølge Birdie gir tilsatt hyaluronsyre ekstra fuktighet ved bunnen av vippene, noe som gjør at de ikke bare ser lengre ut, men også merkbart tykkere med ekstra volum.

Vår fabrikk har også mange egne formler for dette produktet.En av dem er gjenkjent av mange mennesker.

27-2

Tilsatt glyserin, butylenglykol og 1,3-propandiol, må øyevippene fuktes.Disse tre ingrediensene kan låse og fylle på fuktigheten til øyevippene i størst grad.

Krysantemumekstrakt, teekstrakt Det er antibakterielt, antioksidant, anti-inflammatorisk, beroligende og antiallergisk, veldig egnet for sensitive øyne, og vil ikke skade.

Myristoyl pentapeptide-17, palmitoyl hexapeptide-12 og palmitoyl dipeptide-7 kan effektivt fremme øyevippevekst, aktivere veksten av keratingener, forbedre absorpsjonen av næringsstoffer av hårsekkene og forbedre lengden og tykkelsen på øyevippene.Det har en betydelig effekt når det gjelder grad og mengde.

27-4

Formelen hans har til og med blitt testet."I en 12-ukers klinisk studie av forsøkspersoner som anså seg for å ha sensitiv hud og øyne, økte vippelengden med 34 % og vippe- og brynprominensen økte med 130 %.


Innleggstid: Apr-06-2023