side_banner

nyheter

Matt sminke ser populær ut igjen

 

WNår en skjønnhetstrend gjør et "comeback", er det vanligvis en utviklet versjon, modernisert for å passe dagens mote.Senest har matt sminke – et utseende som sentrerer rundt foundations med full dekning, sprø konturmetoder og kalkholdige puddere for å kvitte seg med hudens lysstyrke – kommet tilbake for sin nye epoke.Den gjenoppfunnet matte sminketrenden blir omfavnet av skjønnhetssettet.

I løpet av de første dagene av YouTube ble opplæringsprogrammer for skjønnhetsinfluenter kalt shine som fienden til feilfri sminke, og konturering som viktig.Teknikken med å lage en flatfarget base for å plassere skygger og høylys perfekt var en mange kjendismakeup-artister hadde stolt på i årevis.

 

Fremover deler kjendismakeup-artister sine tanker om hvordan matt sminke har forvandlet seg til å passe dagens ønskede skjønnhetsutseende og hvordan man oppnår det hjemme.

matt sminke01

 

I løpet av det siste tiåret har subtil sminke blitt definert av stiler som "90-talls myk glam" og "naturlig matt", som har blomstret på opplæringsplattformer som YouTube.Så det er ingen overraskelse at 2023-versjonen av matt debuterer på TikTok.

 

"Det som er annerledes denne gangen er at i stedet for å sløve ansiktet ditt, er målet å vise frem huden din med minst mulig glans, noe som gjør sminken mer organisk og mindre konstruert," sier Greenberg.

 

Dagens matte sminkestil er for alle som liker et naturlig utseende, men foretrekker en subtil, delikat glans.Jeg tror alle har alles valg, hva slags sminke du liker, hva slags sminke gjør deg vakrere, det er opp til deg.

matt sminke02

 

Faktisk gir den matte effekten de fleste fordelene, så den kan vare lenge.Fordi den er så allsidig, kan den brukes av alle og passer for alle hudtyper.Mens skjønnhetsindustrien trenger å se hydrert ut, er matt utseende kommet for å bli lenge i 2023, spesielt mot sommeren.Den har også et mykere utseende, bedre egnet for fans av den like populære "clean girl" og minimalistiske looken.Dessuten holder den matte finishen utseendet ditt fra dag til natt.

 

Slik får du ditt nye matte utseende

 

Først av alt må du sørge for at huden din er normal og god, og deretter starte med en naturlig primer, du kan bruke enfuktighetsgivende primer, det finnes en rekke primerfarger som kan hjelpe deg med å jevne ut hudtonen.For det andre kan du velge hvilken som helst av de matte balsamene, som gir huden et fløyelsaktig utseende og en oljefri finish.Til slutt bør du definitivt velge en lett,heldekkende flytende foundationsom vil hjelpe deg å skape en strålende, myk-matt finish.

matt sminke03

For det mest perfekte matte utseendet er konturering og highlighting fortsatt de viktigste trinnene.ENmatt bronzerperfekt for å uskarpe porer og opprettholde glans.Krem Blushtilbyr høyt pigment og en satengglatt tekstur.Matt utseende bør settes med et løst pudder eller setting spray for å låse alt inne og redusere glansen ytterligere.


Innleggstid: Apr-07-2023