ʻaoʻao_banner

nūhou

He 3 mau kekona ke noi ʻana i kēia pahu kuʻemaka "kūpono"!

No ka poʻe liʻiliʻi a ʻaʻohe kuʻemaka, pehea e loaʻa ai ke ʻano o ka lae kūpono ma o ka make-up he mea nui.No laila ua hoʻolaha mākou i kahi huahana hou me ka pahu hōʻailona brow.

0

E koho paha i ka penikala kuʻemaka a i ʻole ka peʻa kuʻemaka, loaʻa i nā mea kūʻai aku nā koho ʻokoʻa.I kēia lā e aʻo aku mākou i ka poʻe makemake i nā peʻa laepehea e huki ai i ke ʻano lae kūpono.

Hāʻawi ia i kahi hoʻolālā poʻo ʻōniʻoniʻo ʻoluʻolu a hele mai i loko o nā ʻano ʻelua, ka pauka a me ka ʻaila, a hele mai me nā hiʻohiʻona no nā ʻano lae like ʻole.Hiki i nā mea kūʻai ke hoʻopilikino i ke ʻano a lākou e makemake ai a paʻi i kā lākou logo ponoʻī ma waho o ka paipu.

Pehea e hoʻopau ai i ka hana i 3 kekona?

E koho mua i ka stencil lae āu e makemake ai, a laila kaomi ma nā kuʻemaka, e kaomi wale i ke poʻo o ka ʻōhiʻa sponge i hoʻokahi manawa, hiki iā ʻoe ke lawe i ka pauka lae a hoʻopili i ka hakahaka o ka stencil lae.ʻO ka hope, e swipe māmā me ka pulupulu lae.

5

Eia kekahi, hiki ke hoʻohana pinepine ʻia ke ʻano kuʻemaka, inā manaʻo ʻoe ʻaʻole kūpono kekahi ʻano hoʻohālike iā ʻoe, hiki iā ʻoe ke hoʻololi i kēlā me kēia manawa.

No ka laʻana, ʻo ka hoʻolālā hiʻohiʻona o ka paipu lipstick e hoʻohui i kahi manaʻo hau, hiki ke lawe a hiki ke hoʻohana ʻia no ka make-up i kēlā me kēia manawa.

4


Ka manawa hoʻouna: ʻAukake-25-2022