ʻaoʻao_banner

nūhou

Serum lehelehe no nā lehelehe palupalu a paheʻe

ʻO ka pout palupalu ka mea a mākou e pono ai i kēia kau, a ʻo ka manawa kēia o kā mākou hoʻōki wale ʻana i ka hoʻohana ʻana i ka lehelehe.Aia ma ʻaneʻi ka hoʻoilo a ʻaneʻane maloʻo ko mākou mau lehelehe.ʻO ka hoʻoilo ka manawa kūpono e hoʻopaʻa ai i ka lip balm, akā hilinaʻi iā mākou, pono kou mau lehelehe ma mua o kēlā.ʻO ka meaʻai nui a me ka maʻemaʻe he mea pono no kou mau lehelehe, a ʻo ia ka manawa e pono ai ʻoe i kahi serum lehelehe e mālama ai i kou mau lehelehe.ʻO ka manawa e luʻu ai i nā pono o ka serum lehelehe.Hana maikaʻi lākou i ka hāʻawi ʻana i ka meaʻai hohonu a me ka hydration.

Ua hoʻolaha ʻo Topfeel Beauty i kahiserum lehelehe moisturizinghuahana, akā nui ka poʻe ʻaʻole ʻike pehea e hoʻohana ai a pehea e hoʻohana maikaʻi ai.E ʻike kākou i kēia lā.

serum lehelehe

Mea: Aila Hua waina, Aila Jojoba, Aila ʻAmona ʻono, Aila Avocado, VE, Aila Niu

 

Pehea e hoʻohana ai i ka serum lehelehe?

 

ʻO ka hana mua: Hoʻomaʻemaʻe.Ma mua o ka hoʻohana ʻana i ka serum lehelehe, pono ʻoe e hoʻomaʻemaʻe mua, e lawe i kahi huahana hoʻomaʻemaʻe maʻalahi, a hoʻomaʻemaʻe i ka maka holoʻokoʻa me ka ʻili lehelehe.

ʻO ka lua o ka hana: nā huahana mālama ʻili.Ma mua o ka hoʻohana ʻana i ka serum lehelehe.Ma hope o ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i ka maka holoʻokoʻa, e hoʻomau i nā hana mālama ʻili i kēlā me kēia lā.

ʻO ke kolu o ka hana: Lip serum.Ma hope o ka mālama ʻana i ka ʻili i kēlā me kēia lā i ke kakahiaka a me ke ahiahi, hiki iā ʻoe ke lawe i ka serum lehelehe a kau i ka nui kūpono i ka waena o nā lehelehe.A laila e hoʻohana i ka pulupulu lehelehe e hohola pono mai ke kikowaena o nā lehelehe i waho a hiki i ka uhi ʻana i nā lehelehe holoʻokoʻa.

ʻO ka ʻanuʻu ʻehā: Massage.Ma hope o ka hoʻopili ʻana i ka serum lehelehe ma nā lehelehe a pau, e hoʻohana i kou mau manamana lima e lomilomi mālie mai ka ʻaoʻao o waho a i ke kikowaena o nā lehelehe i kahi neʻe pōʻai.

 

ʻO ka mālama ʻana no ka hoʻohana ʻana i ka serum lehelehe:

 

1. Ke loaʻa kahi ʻeha nui ma ka ʻili lehelehe, ʻaʻole ia e ʻōlelo ʻia e hoʻohana i ka serum lehelehe, i ʻole e hoʻonāukiuki i ka ʻili lehelehe a hoʻonāukiuki i ka ʻeha o ka ʻili lehelehe.

2. ʻAʻole pono e mālama ʻia ka serum lehelehe ma kahi me ke kiʻekiʻe o ka mahana a me ka lā pololei, i ʻole e hoʻopōʻino i ka serum lehelehe a nalowale kona hopena kumu.Manaʻo ʻia e mālama i ka serum lehelehe ma kahi anuanu. 

Inā loaʻa iā ʻoe nā laina lehelehe maloʻo, chapped a hohonu, hiki i nā serum lehele ke hoʻopakele iā ʻoe.

 

Eia kekahi, e ʻike ʻoe i kahi hiʻohiʻona ʻoi aku ka hoihoi.Ma lalo o nā kūlana maʻamau, e hoʻohana mau mākou i ka lip balm ma mua o ka hoʻohana ʻana i ka lipstick, akā ma ka maʻamau ʻaʻole ia he kuleana nui.A hiki i kēia serum lehelehe ke kōkua iā ʻoe e hōʻike i ka lehelehe lehelehe maikaʻi.

Inā ʻaʻohe ou lehelehe lehelehe, hiki iā ʻoe ke loaʻa i ka hopena lehelehe maʻemaʻe loa ma ke kau ʻana i ka serum me ka lipstick matte.I ka manawa like, e ʻoi aku ka pale ʻana i kou mau lehelehe maikaʻi.ʻOiaʻiʻo he mea kūpono loa ia no nā ʻahaʻaina a i ʻole nā ​​​​hui, e ʻike ʻoe i kekahi mau sequins gula liʻiliʻi i ke ʻano, hiki iā ʻoe ke noʻonoʻo e loaʻa iā ʻoe kahi lehelehe kaila a maʻemaʻe.

serum lehelehe


Ka manawa hoʻouna: Jan-09-2023