side_banner

nyheder

For nylig er trekantsløftemetoden, som løfter ansigtet op gennem highlighting, blevet populær på internettet.Hvordan virker det?Faktisk er denne metode meget enkel og nem at forstå, og begyndere med 0 grundlæggende makeup kan nemt lære det.

Trekant placering

Trekant under øjetØjen hale trekantNasal base trekant

Lysende tips

1. Forbered highlighter, gerne en fugtgivende highlightercreme,

2. Tegn trekanter ved øjenkrogene, riveriller, nasolabiale folder og mundvige, og brug highlighter til at udfylde dem. Brug en lille pensel så meget som muligt til at skitsere trekantformen én efter én, og så tryk og klap den med en tør trekantpust.Kom ikke. Gå tilbage og tøv.

3. Udfør derefter endnu et lysnende trin.Dette trin er også meget vigtigt.Du skal finde den sunkne position på den baggrundsbelyste del af ansigtet.Hvor der er et nedsænket sted, påfør let highlighteren.På dette tidspunkt er bare lidt udtværing nok.

4. Husk at sekvensen er base makeup først og derefter lysende.Efter lysning skal du vente i to til tre minutter, før du sætter makeuppen på, så basismakeuppen bliver ren og tredimensionel.

Brightening er en enkel måde at løfte dit ansigt nemt, hvis du gør det rigtigt, og valget af highlighter er et afgørende skridt.

Følgende er den højkvalitets highlighter, vi anbefaler specielt til dig, som helt sikkert vil tilfredsstille dig!

Highlighter, bronzer & contour, tre blandbare og bygbare ansigtskonturnuancer hjælper med at forme, definere og tilpasse dit ansigt.

Denne fremhævning hjælper dig med at opnå en klar glød.Den smøragtige, opbyggelige formel smelter på huden for en let fornemmelse og ubesværet blandingspåføring.

Denne blush er unik i udseende.Der er en kronbladsrødme inde i den gennemsigtige æggeskal.Der er perlemorsfarvede og matte stilarter.De sarte kronblade er creme tekstur, som let kan dyppes og påføres i ansigtet.


Indlægstid: 19-jul-2023